Com som

Com som
Centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya– Codi 8049920

Traductor

dimecres, 1 de gener del 2020

EL NOSTRE EQUIP


Som un equip molt implicat en la infància, que creiem en la possibilitat de poder canviar les formes de pensar del nostre país en quant a educació, i que amb la nostra vocació i passió pels nens aconseguirem a poc a poc millores. Per aquest motiu posem el nostre granet i comencem canviant les metodologies i maneres de treballar deixant de banda les tradicionals com es el treball amb fitxes per exemple, ja que pensem que no aporten ni ensenyen res.

Tot el personal del centre està molt conscienciat en que el més important es donar molt afecte als nostres nens, així com una educació personalitzada i adaptar-se al ritme evolutiu de cada grup i més en concret, de cada nen.

Tot el nostre personal educatiu està especialitzat i amb la titulació corresponent tant de tècnic especialista o de mestre d'educació infantil, tal i com es requereix segons el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a la qual pertanyem. També tenen coneixements en pedagogia terapèutica (educació especial) i logopedia per tal de poder reconèixer possibles necessitats educatives especials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada