Com som

Com som
Centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya– Codi 8049920

Traductor

divendres, 3 de gener del 2020

QUE ES LA LLAR?



Llar d’infants SOLCAR es un centre educatiu destinat als nens entre 4 mesos i 3 anys d’edat, situat al barri del Carmel de la ciutat de Barcelona, molt a prop d’Horta. Tot i que es una llar que porta 40 anys, a l’any 2015 es configura una llar completament nova, tant físicament com en projecte educatiu.

Som una escola molt familiar amb treballadors altament qualificats. 

Tenim grups reduïts per poder donar una atenció i educació més personalitzada. Els nens aprenen a través del joc i l'experimentació en un ambient càlid i acollidor, tenint en compte les necessitats i el nivell maduratiu de cada un, sempre des de l'amor i el benestar emocional dels nostres petits.
A més donem moltes facilitats de preus i horaris per tal de que els pares puguin compaginar la seva vida laboral i familiar, intentant ser nosaltres també, una petita família.
Podeu veure més informació sobre nosaltres i els nostres serveis e instal·lacions si continueu navegant per aquest blog, també podeu consultar la nostra pàgina de facebook o si voleu podeu trucar i estarem encantats de atendre-us personalment.